ELY yritysten kehittämispalvelut

Markkinointi ja asiakkuudet -konsultointi

Huippuasiantuntijoiden apua yritysten kehittämiseen helposti ja edullisesti

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia analyysi- ja konsultointipalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää toimintaansa. Toimiala- tai yhtiömuotorajoituksia ei ole, joten myös toiminimiyritys voi hakea tätä palvelua.

Helppo ja nopea hakuprosessi

ELY-keskus on kilpailuttanut kaikki käyttämänsä asiantuntijat. Siltala Consulting on hyväksytty Markkinointi ja asiakkuudet – palvelun palveluntarjoajaksi erinomaisin pistein (40/40).  ELY:n hakuprosessi on yrittäjälle helppo ja nopea. ELY käsittelee yrittäjän hakemuksen kokemukseni mukaan yleensä 2-3 vuorokaudessa.

Hinta

ELY tukee palvelua voimakkaasti. Tyypillinen minun kehitystyöni yrittäjän kanssa kestää 3-5 päivää. Kokonaiskustannus on 1300 euroa (+ alv) / päivä sisältäen kaikki kulut. Tästä yrityksen omavastuu on 325 euroa (+ alv) / päivä. Eli esimerkiksi 3 työpajan kehitysprojekti maksaa yritykselle 3 * 325 = 975€ (+ alv 24%).

Ota yhteyttä minuun, kerron palvelusta tarkemmin ja opastan sinua.

Lue asiakkaiden positiivisia palautteita

Markkinointi ja asiakkuudet -konsultointipalvelu sopii yritykselle jos:

Ota yhteyttä